| Autor |
Mesaj |
ralucuta
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 10:12 pm |
|
|
Fluturas Junior

Data înscrierii: 22/Feb/2007
|
Noi vrem sa mergem in Grecia dupa nunta,
o saptaman maxim 10 zile dar nu prea am vazut excursi in insule? Am auzit ca este forte frumos, diferit fata de ce aici aproape, Paralia, etc.. A fost cineva? Ne puteti recomanda? |
|
|
|
|
divaj22
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 2:41 pm |
|
|
Fluturas

Data înscrierii: 28/Feb/2007
Locație: Bucuresti
|
nu am fost inca in grecia dar am auzit numai lucruri bune despre concediile petrecute acolo...paralia e de vis se pare - nimic nu se compara cu litoralul nostru "depasit"
deci da categoric in grecia luna de miere  |
_________________ Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima... |
|
|
|
beautyq
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 3:54 pm |
|
|
Fluturas Junior

Data înscrierii: 21/Ian/2007
|
| si mie mi se pare ca sunem ultima tara ca si destinatie turistica. Grecia este foarte interesanta am fost in paralia si ne-a placut tot, am vrea sa mergem si in insule dar in sud vara este foarte cald am inteles. |
|
|
|
|
gezic
|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 12:15 pm |
|
|
Fluturas

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Timisoara
|
| daca trebuie neaparat la mare as recomanda in Caraibe oriunde in Caraibe, marea de acolo nu se compara cu nimic in lume, sunt fascinat de acea zona.... |
_________________ NOISE FOR HEROES / SOUND FOR ZEROES
"un radio punk as vrea sa fie
ca sa ne scoata din inertie
sa ne scape din toate aceste prostii
si sa-i educe pe copii" |
|
|
|
chichineata
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 11:30 am |
|
|
Fluturas Junior

Data înscrierii: 08/Mai/2007
Locație: brasov
|
ralucuta a scris: Noi vrem sa mergem in Grecia dupa nunta,
o saptaman maxim 10 zile dar nu prea am vazut excursi in insule? Am auzit ca este forte frumos, diferit fata de ce aici aproape, Paralia, etc.. A fost cineva? Ne puteti recomanda?
am fost anul trecut in Paralia si a fost super. plaja si apa nu s epot compara cu Romania.e plin de terase ,ceva restaurante mai elegante,magazinase, inchirieri ATV. e super.....poate reusim sa mergem si anul asta dupa nunta, dar s-au mai scumpit in comparatie cu anul trecut. dar merita sa te convingi |
|
|
|
|
ralucuta
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 8:25 am |
|
|
Fluturas Junior

Data înscrierii: 22/Feb/2007
|
| Multumesc pentru mesaje. Pana la urma am gasit o excursie in sudul Greciei. O sa pun poze dupa ce ne intoarcem. |
|
|
|
|